Primitiv luksus

Naturen er for os alle - også dem som gerne vil kunne oplade deres elcykel eller tage et bad. På mange af vores pladser kan du få adgang til luksusfaciliteter, mens du overnatter naturskønt under den smukke stjernehimmel.

Oplad din elcykel og smartphone

Selvom det vigtigste er naturoplevelsen, så er smartphones et nyttigt værktøj når man overnatte i shelter. Hold telefonen i live ved hjælp af shelterpladsernes strømstik - du kan finde ét på knapt halvdelen af vores pladser.

Forlæng cykelturen med en elcykel. De færreste har overskud til at cykle langt i hverdagen, så når ferien kommer er det sjældent man er klar på at cykle længere strækninger uden lidt hjælp. Hvis du er en af dem som investerer i en elcykel, så kan du få den opladet på mindst 15 af vores pladser.

Brug filtrene på siden her for at se hvilke pladser som tilbyder opladning.

Gå glad i bad

På hele 11 af vores shelterpladser tilbydes der mulighed for brusebad. De fleste af stederne er bad inklusiv i prisen, mens det som regel skal tilkøbes udenfor systemet i lystbådehavnene og på campingpladserne - dette fremgår tydeligt i beskrivelsen på Book en Shelter.

Der tilbydes primitivt, koldt brusebad på følgende pladser: Bruserup Strand og Bursø Grusgrav.

Der tilbydes varmt brusebad på følgende pladser: Blans Havn, Errindlev MejeriFemø shelter- og teltplads, Gedser LystbådehavnHorslunde shelterplads, Ovstrup Spejdercenter, Sortsø Fritidshavn, Stubbekøbing Havn og Vester Kippinge.

Har du flere ønsker?

Vi har sammensat en liste med filtre hvor du kan søge efter præcis de faciliteter som du ønsker. Vil du have en kajak- eller badebro? Bålhytte eller madpakkehus? Eller måske vil du gerne have mulighed for at spise på en café eller restaurant? Mulighederne er næsten uendelige!