Kulturhistorisk madrute
Den kulturhistoriske madrute fører dig til regionens lækre spisesteder og butikker og giver dig et indblik i historie, håndværk og lokalt liv og arbejde, fra fortid til nutid
![Close up af anretning af gourmet ret Close up af anretning af gourmet ret](/Admin/Public/GetImage.ashx?Image=/Files/Images/Naturlandet/Forside/Flere%20aktiviteter/Kulinarisk%20strejftog/3-Brasserie-1761.jpg&Width=768&Crop=5)
Lokale fødevarer og historiske steder
Den dansk-tyske region har en lang, fælles identitet og historie gennem århundreders handel og fælles traditioner. Grænseområdet fra Sønderborg gennem det nordlige Slesvig-Holsten og Lolland-Falster er tæt forbundet. Hver region har dog sin egen karakter med lokale særpræg i smag og kultur.
Ruten formidler kulturen omkring lokale fødevarer og de historiske steder, landskaber og bygninger, der er vigtige for produktionen og forarbejdningen af lokale fødevarer.
![Kvinde sidder på blomstermark og plukker farverige blomster Kvinde sidder på blomstermark og plukker farverige blomster](/Admin/Public/GetImage.ashx?Image=/Files/Images/Naturlandet/Forside/Flere%20aktiviteter/Kulinarisk%20strejftog/20201001_DenGroenneVerden26.jpg&Width=768&Crop=5)