Prøv Naturlandets App

Hent appen Naturlandet Lolland-Falster og få inspiration til ture og oplevelser i naturen. Du kan cykle, vandre, ride eller ro ved hjælp af ruterne i appen, og få spændende forslag til aktiviteter undervejs.

Få inspiration til oplevelser i naturen

Appen byder på ture og aktiviteter i naturen; du kan cykle, vandre, ride eller ro ved hjælp af ruterne i appen, og få spændende forslag til aktiviteter og oplevelser undervejs. 

Prøv for eksempel en af vores 19 lokale oplevelsesruter, eller udfordr dig selv med den storslåede Naturlandet Rundt rute.

Oplev de smukke kyster, lækre badestrande, fascinerende naturområder og hyggelige lokalsamfund på tværs af hele Lolland-Falster. Ruterne er lette at følge via GPS og kort, og du kan bruge filtrene til at se forskellige faciliteter, fx overnatning, spisesteder, seværdigheder m.m.

Vil du hjælpe os med at gøre appen endnu bedre?

​Har du fundet fejl i vores app? Eller er der noget vigtigt, som du synes vi mangler? Så skriv til os på: naturlandet@guldborgsund.dk.

Har du et spisested, en seværdighed, et overnatningssted eller andet, som kan være relevant for dem der dyrker friluftsliv på Lolland-Falster? Så vil vi meget gerne have dig med i appen! Udfyld skemaet her: Optagelse i Naturlandet App. Du får en mail fra en af Naturlandets medarbejdere, når vi har kigget på din henvendelse.

Få mere inspiration: