Cycling

Enjoy 1600 kilometres across the scenic Naturlandet Lolland-Falster. We've got all you can want: Peaceful country roads, quiet nature trails, historic market towns, wide yellow fields and infinite coastlines.

Cykling på Lolland-Falster

Landskabet er fladt og cykelvenligt for hele familien, og der er rig mulighed for overnatning på hoteller, Bed&Breakfast, campingpladser, i sheltere eller på naturteltpladser. Et hav a forskellige cykelruter guider dig rundt til at opleve alt dette og meget mere!

Alle cykelruter i Naturlandet Lolland-Falster er markeret med blå cykelskilte. De nationale cykelruter er markeret med 7, 8 eller 9 i et rødt felt. Regionale- og oplevelsesruter er markeret med tal eller symboler.

Lokale og regionale oplevelser

19 lokale oplevelsesruter giver dig mulighed for at opleve det bedste i Naturlandet Lolland-Falster. Turene er mellem 20 og 50 km lange, så der er spændende ture for alle. 

3 nationale cykelruter fører dig igennem Naturlandet på kryds og tværs. To af de nationale cykelruter indgår som en del af store og vigtige internationale cykelruter; N9 indgår i cykelruten København - Berlin og N8 er en del af Østersøruten.

Naturlandet Rundt er den største af de to regionale cykelruter, og den bedste måde at opleve de mange smukke naturområder og landskaber langs hele kyststrækningen på Lolland-Falster.