Nationale cykelruter

11 nationale cykelruter binder Danmark sammen på langs og tværs; og i Naturlandet er vi stolte af at have hele 3 af dem. Alle 3 nationale cykelruter giver dig rige muligheder for at opleve vores skønne natur og meget, meget mere.

Overnatningsmuligheder, indkøb og oplevelser finder du information om direkte i den enkelte rutevisning her i appen Naturlandet!

To af de nationale cykelruter indgår som en del af store og vigtige internationale cykelruter; N9 indgår i cykelruten 'København-Berlin' og N8 er en del af 'Østersøruten'.

Den nationale cykelrute 8 krydser hele Naturlandet fra Tårs Havn på det vestligste Lolland, til Stubbekøbing Havn på det nordøstligste Falster. De 168 km fører dig igennem de smukkeste og mest oplevelsesrige områder af Naturlandet Lolland-Falster.
Hele strækningen af rute N8 i Naturlandet er samtidig en del af den internationale EuroVelo 10 rute; 'The Baltic Sea Cycle Route' - det vil du tydeligt kunne se på mange af skiltene!

National cykelrute 9 går fra Helsingør til Gedser, og den kommer til Naturlandet via færgeforbindelse til Stubbekøbing fra Bogø. N9 er en del af cykelruten København-Berlin, og indgår samtidig i den internationale EuroVelo 7 rute. 
Den nationale cykelrute 9 går mellem Stubbekøbing på Nordfalster og Falsters og Danmarks sydligste punkt i Gedser - tæt på skov og strand og spændende oplevelser undervejs.

National cykelrute 7 går fra Sjællands-Odde til Rødbyhavn, hvor den kommer til Naturlandet via Storstrømsbroen. 

Alle nationale cykelruter i Danmark er skiltet med blå cykelskilte, hvor rutenummeret er skrevet med hvidt i et rød felt.

Få mere inspiration: