Naturlandets oplevelsesruter

I Naturlandet har vi 20 spændende ruter du kan prøve kræfter med! Se en oversigt over vores spændende lokale oplevelsesruter på kortet herunder, og vælg derefter hvilken du vil læse mere om længere nede.

Klik på billederne herunder får at læse mere om ruterne:

Oplev Naturlandet Lolland-Falster på to hjul

Ruterne egner sig særdeles godt for dig der gerne vil ud på en spændende dagstur - og tilbage igen! 

Disse skønne dagsture er lavet som rundture,  der tager dig til de allermest naturskønne og oplevelsesrige steder på Lolland-Falster, med en blanding af natur, kultur og oplevelser. 

Hver rute har deres eget tema. Hvad siger du for eksempel til at cykle 'I havørnens land', finde stendysser på 'Oldtidsruten', opleve 'Vilde heste' eller cykle igennem 'Fuglenes fristed'?

 

Følg ruterne fysisk og digitalt

Alle Naturlandet oplevelsesruter har sin helt egen folder med cykelrutekort, flotte billeder, information om det vigtigste at se og opleve på ruten samt praktiske oplysninger. Folderen findes både på dansk, tysk og engelsk - køb den for 15,- kr. på turistkontoret eller hos en lang række turismevirksomheder på Lolland-Falster.

Alle ruterne er skiltede med blå cykelruteskilte med et ikon der er inspireret af rutens tema - se rutens skilt under den enkelte rutebeskrivelse her på hjemmesiden, i app'en eller folderen.​

Giv dine kunder eller besøgende en rigtig god oplevelse

Driver du for eksempel overnatningssted, attraktion, spisested, friluftsbutik, cykelhandler, turismevirksomhed m.m., så vil vi gerne have jer endnu mere med i Naturlandet konceptet.

Vi arbejder hårdt på at inkludere alle relevante virksomheder, attraktioner og faciliteter i vores app, og således give dig mere synlighed. Målet er at flere lokale og besøgende kan få øje på vores enestående natur-, kultur og friluftsoplevelser i Naturlandet Lolland-Falster.

Vær med til at udbrede kendskabet til vores flotte netværk af oplevelsescykelruter i Naturlandet. Det gør du ved at hjemkøbe nogle eksemplarer af de cykelruter der ligger i nærheden af dig, og enten sælge dem til kunderne eller give dem væk som god service.

Folderne bestilles direkte i dkPRINTs webshop (dkprint.dk),

Du betaler kun 3,- kr. per stk, men har lov til at videresælge dem for 15,- kr.