Ekstra services

Shelterovernatning med ekstra komfort - er du træt af at slæbe rundt på tungt udstyr og brænde for at kunne hygge med snobrød? I Naturlandet går vi op i høj service, og mange af vores pladser tilbyder ekstra services såsom tilkøb af brænde og morgenmad, og leje af grill og madrasser. Du bestiller direkte under bookingen på Book en Shelter, og så står vores lokale samarbejdspartnere klar til at levere på dagen. 

Sig ja tak til brænde

Undgå slæberi og tilvælg brænde under bookingen - du vælger selv hvor meget du skal bruge. 

I samarbejde med Sønderskovhjemmet og lokale samarbejdspartnere tilbyder vi brænde på hele 19 af vores shelterpladser. På nogle pladser er brændet gratis tilgængeligt på pladsen, men på de fleste skal du betale lidt ekstra for at få brænde til at lave din bålmad.

Sov ekstra komfortabelt med madrasser

Føler du dig som prinsessen på ærten når du overnatter i shelter? Er dit liggeunderlag bare ikke godt nok? Så tag ud til én af de 5 pladser som tilbyder leje af madrasser: Errindlev Mejeri, Frejlev Skov, Grænge Beboerhus, Vester Kippinge og Vålse Vig.

Sov trygt - og blødt - i naturskønne omgivelser, og få en endnu bedre oplevelse i naturen.

Morgenmad direkte i shelteren

Service på højeste niveau - få morgenmad leveret direkte ind i shelteren! På Vester Kippinge og Frejlev Skov shelterpladserne kan du bestille morgenmad på forhånd og få det leveret direkte i shelteren. Nyd friskt morgenbrød og kogt æg uden alt besværet der følger med; det kræver kun ét ekstra klik under bookingen, så er morgenmaden klar på dagen. 

Andre services

Udover de ovennævnte services, så kan du blandt andet også tilvælge leje af grill og hestefold, eller tilkøbe smør-selv madpakke så du er klar til turen videre. Udforsk alle mulighederne på Book en Shelter og få den perfekte shelterferie.